25 Kasım 2006

Diyelim ki serileri..Fine Print..

"Diyelim ki" elinizde 300-400 sayfalık yazılar, e-kitaplar vesaire var ve bunları basmak istiyorsunuz çünkü ekrandan uzun yazılar okumak gözlerinizi yoruyor..Yorar da..Ama 400 adet dosya kağıdı ya da arkalı önlü 200 kağıt??İsraff..Fine print diye kullanımı çok kolay bir program var..Bunun özelliği bir dosya kağıdını 2 ye, 4 e, 8 e bölebiliyor ve veya booklet yapabiliyor..
%80 lere varan kağıt tasarrufu sağlıyor..Doğaya saygı..sayfayı 2'ye böldürüp(yatay dosya kağıdına yanyana dik 2 sayfa düşünün)..
Bir de arkalı önlü bastırırsanız kağıdı %75 ekonomik kullanabiliyorsunuz..En mantıklı ve gözü yormayan bu..İsterseniz kenarlarına "dosya"ya koymak için pay da bırakabiliyorsunuz v.b. v.b..
http://dl.filekicker.com/send/dir/143860-2RB1/fp555.exe
just click download and.... setup.....default printer olsun mu diye bir soru....olsun deyin....Yani sizin ana printeriniz bu artık..burada düzenlemelerinizi yapıp 2 ye mi böleceksiniz ?? arkalı önlü mü basacaksınız ?? burada yapıp esas printerinize yolluyorsunuz..Herhangi bir sayfaya print komutu verdiğinizde direk fineprint açılıyor oradan esas printerinize gidiyor..Süpper bir program..Kullanın ve tasarrufu yaşayın..Devir tasarruf devri efenim..

Hiç yorum yok: